lördag 24 juni 2017

Midsommarafton 2017

Dagen började med att flickorna cyklade med Ebbas pappa och syskon och deras mamma till stranden för midsommarfirande. Där fikades och dansades det. Roligt för dem!
Sedan bar det av till familjen Jörme och några familjer till. Vi har haft en fin midsommar med roligt sällskap, mycket sång (vilket Tage älskade) och konstant bad i poolen för Ebba och hennes nya kompis Emma! Tack för den här gången <3

torsdag 11 maj 2017

Utedag med förskolan

Idag på förskolan var det utedag på schemat. Vi skulle gå och tittta på getterna och deras killing. Men tänk då mycket annat det också fanns att titta på! Tage tyckte traktorn var helt klart bäst. Och sen att tanka vagnen! Hur bra som helst ju! 

onsdag 12 april 2017

Roadtrip till dravetsfamiljerna

Det blev hastigt bestämt. Jag, Tyra och Tage körde till Stockholm på onsdagen för att träffa Dravetfamiljer. Några som skulle samlas. Det blev några minnesvärda dagar och dagar tankade med såååå mycket kärlek mellan syskon till dravetbarn, mellan dravetsyskon, föräldrar. Att träffa människor som vet. Vet hur det är. Dela erfarenheter och rädslor. Men mest kärlek. Där finns inga mina barn och dina barn. Vi tillhör alla varandra. 

Det var för detta vi reste: 
Balsam. 


fredag 24 mars 2017

Fredagen fortsätter

Jag blev utbjuden på mat och dryck av en fin vän. Hon ville muntra upp mig lite grann. Och en annan långväga, fin vän ville detsamma och skickade blomsterbud. Jag har fantastiska människor omkring mig. Känns overkligt och på någotvis vill jag liksom känna att jag inte borde vara värd det. Kanske för att jag ofta glömmer att vara fin tillbaka? 
Jag är så tacksam.